Betaalmethoden


U kunt bij Pink Cherry op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Alleen mogelijk met een Nederlands rekeningnummer.

Via vooruitbetalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL07RABO0147865565 ten name van Pink Cherry in Helmond onder vermelding van het bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is.

 

Of Contant/Pin bij afhalen in het atelier.

 


 

Veilige verbinding (SSL)

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

                       


 

Inloggegevens

Zodra u de eerste bestelling bij Pink Cherry plaatst worden er automatisch inloggegevens aangemaakt. Deze worden dan naar het opgegeven e-mailadres verzonden. De gebruikersnaam is tevens uw e-mailadres. Als je de inloggegevens kwijt bent dan kunt u deze opnieuw opvragen door middel van deze link.

 


Verzenden

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden of klaar te hebben liggen. Mocht je de bestelling eerder nodig hebben, dan horen wij dat graag. 

 

 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen